0900-VIKTOR & Vrienden
zondag 15 juli
Aanvang: 15:00 Entree: Gratis

0900-VIKTOR

Weer een nacht wakker gelegen van de eenzaamheid, angst of wanhoop. Of wil je juist jouw geluk vieren? Sluit jezelf niet af, maar bel 0900-VIKTOR. Onze vier deskundige hulpverleners bieden muzikale troost en relativering. Verrassende inzichten en praktische adviezen worden bezongen in pakkende popsongs. Begonnen in de Randstad bedient 0900-VIKTOR tegenwoordig het hele land.0900-VIKTOR baseert zijn werkwijze op de bewezen theorieën van pioniers als Maarten van Roozendaal, Bob Dylan, Raymond van het Groenewoud en de Dire Straits. Naast kleurrijke melodielijnen en energieke popliedjes, zijn ook de scherpe, verhalende teksten herkenbaar. Liever dan via de telefoon, zoeken de professionals van 0900-VIKTOR het directe contact. De boodschap is inmiddels op ruim 50 podia door heel Nederland verspreid. Van intieme, akoestische concerten, tot de grote podia van onder andere de KWF Samenloop voor Hoop en Westlandse Cross. Geen podium is te groot of te klein. Ook op de regionale radio werd al regelmatig inspiratie en verlichting gebracht. Voor mensen met ligyrofobie is de zelfhulp-EP “Vrienden” uitgebracht. De nummers “Donker” en “Vrienden” van deze EP hebben de bovenste regionen van diverse ranglijsten gehaald waaronder de Haagse 100 en de Westlandse 100. Momenteel werkt het team aan een vervolg. Ben jij klaar voor een nieuw leven? Neem vandaag nog contact op.

Lees meer

Eric speelt liedjes

Eric Speelt Liedjes is een act gebouwd rondom songwriter Eric Hoetjes. Samen met partner in crime en muzikale steunpilaar Rick Kappetein, staat de jonge liedjessmid op het podium. De muziek doet denken aan het Nederlandstalige werk van Lucky Fonz III en andere singer-songwriters als Jeroen Kant en Armand.
Eric begon met het schrijven van zijn songs toen hij in zijn eentje op zijn kamer zat met een akoestische gitaar in zijn hand. Geïnspireerd door artiesten als Bob Dylan en Brian Fallon probeerde de Hagenaar liedjes te schrijven met een herkenbare tekst en af en toe een boodschap. Tussendoor wordt de ongemakkelijkheid van de zanger afgewisseld met een leuke grap en een 'je-ne-sais-quoi' dat het midden houdt tussen charisma en iemand die voor het eerst op het podium staat.
Verwacht te lachen en af en toe een nummer te horen dat best eens binnen hard binnen kan komen.
"Ik zie je wel dolgraag nog een keer spelen, want er zit heel veel potentie in." - befaamd criticus Olax, na het eerste optreden van Eric Speelt Liedjes.

Lees meer
Ga naar het Facebook event!
do
13 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
14 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
15 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €7,50 vvk €10,- deur
zo
16 dec
Aanvang: 15:00 Entree: €5,-
wo
19 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
21 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
22 dec
Aanvang: 21:30 Entree: Gratis
wo
26 dec
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
vr
28 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €15,-
za
29 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis

Inschrijven nieuwsbrief