Icarius + 2 Years To Apocalypse + Crazed
vrijdag 6 april
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

2 Years to Apocalypse, een naam die je vast al eens gehoord hebt en tevens de headliner van de avond. 2 Years To Apocalypse is een Modern Metalcore band afkomstig uit Amsterdam. Hun sound heeft de perfecte balans tussen heavy en melodie. Naast een strakke band is opvallend dat er 2 vocalisten zijn die cleans en grunts sterk afwisselen.

De band heeft De Melkweg bijna uitverkocht tijdens hun release show van het laatste album ''The Midas Touch'', en hebben shows gedaan met o.a. Memphis May Fire, In Hearts Wake, Our Last Night, Spoil Engine en The Amity Affliction.


2é Act van de avond is Crazed uit Utrecht. Een 4-koppig Alternative Metal formatie uit Utrecht. Hun muziek is chaotisch, melodieus, beukend en tocherg catchy wat word afgetopt met een hoogst energieke live performance. Naast de mix van verschillende muziek stylen word de zang afgewisseld door cleans, grunts en alles er tussen in wat extra word benadrukt door de snarenplukkers.

In 2017 waren er lokaal 3 shows uitverkocht (waaronder een show met Icarius) én is de band momenteel druk bezig met het afmaken van hun debuut album ''Game Over''..

De avond word afgetrapt door niemand minder dan Icarius!! 
De lokale helden brengen een mix tussen Metalcore/Hardcore met een vleugje Nu Metal. Dit word uitgevoerd in een bijzondere setting want naast hun ritme sectie, heeft de band 3 gitaristen en 2 vocalisten die cleans en grunts afwisselen wat zorgt voor grootse composities en een frisse sound.

Verwacht strakke grooves, een balans tussen melodie en plank gas, epische solos en een energieke live performance ter support van hun verzamel EP ''Icarius Collection''.

Oftewel, een avond die je niet wilt missen!

Ga naar het Facebook event!
do
13 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
14 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
15 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €7,50 vvk €10,- deur
zo
16 dec
Aanvang: 15:00 Entree: €5,-
wo
19 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
21 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
22 dec
Aanvang: 21:30 Entree: Gratis
wo
26 dec
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
vr
28 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €15,-
za
29 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis

Inschrijven nieuwsbrief