Singer/songwriter Avond
woensdag 2 mei
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis

Deze avond wordt georganiseerd door Studio Tegenwoordig.

Alex Goodger

Alex Goodger is een man uit Engeland en maakt singer-songwriter nummers in de stijl van ‘Folk Rock’. hij schrijf zeer persoonlijke liedjes die over diverse onderwerpen gaan: One night stands, Gefaalde relaties, Zijn ervaringen als Engelsman in Nederland, Zijn kijk op de maatschappij, Wereldpolitiek en ontsnapping aan het verleden. Hij gebruik een ‘folk rock’ stijl, afgewisseld met ritme en ‘fingerstyle’ technieken met daarbij een krachtige stem!

Lost Age

Lost Age is een singer-songwriter van 21 jaar uit regio Rotterdam. Deze jongeman zingt, schrijft en speelt gitaar sinds hij 11 jaar oud was. Hij haalt zijn inspiratie om songs te schrijven uit zijn kijk op het leven, waaruit diepzinnige, soms wat duistere maar passende songs ontstaan. Lost Age heeft zijn muziek (nog) niet in een specifiek genre geplaatst. Het is geen rock, geen jazz, geen country, geen pop, het is net wat anders dan normaal. Na een lange stop van ruim 3 jaar is Lost Age sinds kort weer begonnen aan een start in zijn muzikale carrière.

Roeland

Al sinds zijn 20e schrijft hij akoestische muziek voor zijn zang en zijn (jumbo) akoestische gitaren. Daarnaast zat hij steeds in wat harde bands (grunge/punk/metalcore), wat je soms terughoort als hij voluit gaat zingen. hij probeert gevarieerde nummers te maken, houd erg van dynamiek en besteed veel aandacht aan zijn teksten.

Thomas Triemstra

Thomas Triemstra is een singer-songwriter en multi-instrumentalist uit Den Haag. Zijn nummers klinken soms melancholisch, soms dromerig en zijn altijd beïnvloed door muziek uit de jaren 70 en door indie bands en artiesten zoals Sufjan Stevens, The National en Bon Iver. Na podia in Utrecht, Amsterdam en Haarlem te hebben betoverd met zijn kenmerkende stem, is hij enthousiast om dat ook weer in Den Haag te doen.

The Wooden Floor Gamblers

Op een podium kruipen, daar leven ze voor. The Wooden Floor Gamblers is een rockband afkomstig uit Vlaanderen. Met drieën schrijven ze nummers met een bad ass distortion sound, maar af en toe is er ruimte voor het maken van echte meezingers. Het verhaal begon bij drie verschillende mannen met eenzelfde interesse: ROCK ‘N’ ROLL! Bram De Keyser (bassist) is de coolste en zegt nooit nee tegen een wild feestje. Vervolgens hebben we drummer Daniël De Graeve, AKA Tony Parker, en wij kennen hem als een echte levensgenieter. Dan is er nog Sam Van Leugenhaege, Zanger en gitarist, die klaar is om te gaan wanneer hij zijn leren jasje aantrekt en het perfecte plectrum uitkiest om na de show het publiek in te gooien. Samen spelen voelt aan als een dynamisch trio. Zijn jullie al een beetje benieuwd? Kom dan zeker eens kijken… 

TIJDSCHEMA

20:00-20:30 Alex Goodger
20:45-21:15 Roeland
21:30-22:00 Wooden Floor Gamblers
22:15-22:45 Thomas Triemsta
23:00-23:30 Lost Age Music

Ga naar het Facebook event!
do
13 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
14 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
15 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €7,50 vvk €10,- deur
zo
16 dec
Aanvang: 15:00 Entree: €5,-
wo
19 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
22 dec
Aanvang: 21:30 Entree: Gratis
wo
26 dec
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
vr
28 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €15,-
vr
25 jan
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
za
26 jan
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis

Inschrijven nieuwsbrief