Yaotzin + Morvigor + Desolate Fields
vrijdag 8 juni
Aanvang: 21:00 Entree: €6,-

Yaotzin (foto)

Yaotzin, uit de regio Alkmaar, is oorspronkelijk opgericht in 1995. Eind 2013 pakt Yaotzin de instrumenten weer op, maar heeft een aantal line-up veranderingen ondergaan. De nieuwe line-up bestaat uit; Theo op zang, Bas op drums, Spoor op gitaar en nieuwe rekruten Nick Kühl op gitaar en Jesse Peetoom op bass. Yaotzin heeft nog een officieel extra lid, hoewel hij geen instrument bespeeld. Patrick Daniel is verantwoordelijk voor alle demonische kunstwerken, visuele effecten en het maken van de officiële band foto’s. Yaotzin speelt weer op volle kracht om black metal Chaos te brengen! Januari 2014 ziet de officiële release van de nieuwe ‘Chaosbringer’ MCD. Deze opname bevat nieuw materiaal en met deze release is de band klaar voor de grote massa!
https://www.youtube.com/watch?v=jIaRhXzLFiY
https://www.facebook.com/YaotzinNL/

Morvigor

Eind vorig jaar verscheen Tyrant van het Alkmaarse Morvigor: een ambachtelijk gecomponeerde lap progressieve blackmetal, die ook live keurig overeind blijft. De band heeft de songs met de krijsende en gruntende vocalen van zanger Jesse Peetoom tot in de puntjes ingestudeerd en de zware gitaren worden prachtig doorstoken door de huppelende baspartijen van Evio Paauw. Maar ál te ingestudeerd wordt Morvigor beslist niet.
https://morvigor.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Morvigor/

Desolate Fields

Desolate Fields, een 'melodic, post, black metal' band uit Hengelo heeft na een wisseling van de line-up een te gekke demo genaamd 'Heeding to Call' uitgebracht. De nummers die op dit album te vinden zijn variëren van black metal tot progressieve black metal vol emotie.
https://www.facebook.com/DesolateFieldsBand/
https://www.youtube.com/watch?v=0krR1VjD6Aw

Ga naar het Facebook event!
do
13 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
14 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
15 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €7,50 vvk €10,- deur
zo
16 dec
Aanvang: 15:00 Entree: €5,-
wo
19 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
21 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
22 dec
Aanvang: 21:30 Entree: Gratis
wo
26 dec
Aanvang: 20:00 Entree: Gratis
vr
28 dec
Aanvang: 21:00 Entree: €15,-
za
29 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis

Inschrijven nieuwsbrief