Get The Funk Outta My Kitchen + Silver Lining
vrijdag 6 december
Aanvang: 21:00 Entree: €3,-

We gaan een avondje DANSEN met Den Haags Finest!
Deuren: 21.00
Aanvang: 21.30
Entree: €3,-

GTFOMK
Get The Funk Outta My Kitchen haalt alle funk uit de keuken, hoewel andere delicatesses ook van het aanrecht gehaald worden. Invloeden zijn uiteenlopend van Frank Zappa tot The Meters. Gooi dit allemaal in deze Haagse staafmixer en het is om jouw vunzige vingertjes bij af te likken. De nummers variëren in stijlen van psychedelisch, rock, funk, pop en vast nog wat andere.
Dit kwieke kwartet bestaat uit zangeres Saar Aalberts, gitarist Marijn de Rijk, drummer Jonah Meijer en bassist Mees Feenstra. Alle nummers worden zelf geschreven, op een enkele cover na. Live zijn ze energiek en opzwepend, losse heupjes gegarandeerd, afgewisseld met lekker heftige stukken. Sinds 2017 hebben ze in het Haagse circuit en daarbuiten al heel wat zalen laten swingen.


SILVER LINING
Silver Lining is een keiharde bluesrock band van Haagse bodem (en een beetje uit Leiden). Zangeres Dana Qadri valt op door haar heerlijke rauwe vocals en intrigerende performance. De smaakvolle twee gitaristen Babo Amin en Sten van Brummelen wisselen lead en rhythm af en begeleiden haar hiermee samen met de bas van Thomas Gelling en de drums van Emma Groen van subtiele momenten naar energieke hoogtepunten. De band speelt covers van o.a. Paolo Nutini, Joe Bonamassa en Jimi Hendrix, maar daarnaast hebben ze ook eigen materiaal waarin ze experimenteren met het bluesgenre. Ze spelen veel gigs in Den Haag waaronder afgelopen edities van Winterfest en Kaderock waar ze dikke shows neerzetten.

Ga naar het Facebook event!
zo
23 feb
Aanvang: 16:00 Entree: Gratis
do
27 feb
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
vr
28 feb
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
29 feb
Aanvang: 20:00 Entree: n.b.t.
vr
6 mrt
Aanvang: 20:00 Entree: n.t.b.
za
7 mrt
Aanvang: 13:30 Entree: €5,-
za
14 mrt
Aanvang: 19:30 Entree: €25,-
vr
20 mrt
Aanvang: 14:00 Entree: €10,- geen voorverkoop
za
21 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
vr
27 mrt
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis

Inschrijven nieuwsbrief