House Of Hangover + Acqouy
zaterdag 9 november
Aanvang: 21:00 Entree: €5,- vvk €7,- deur

House of Hangover

Hier kunnen we altijd chillen en kletsen tot diep in de nacht. Over het leven in gedichten, en de muziek staat altijd aan.

En dan komt de rest, en we drinken en dansen en lachen totdat de koelkast leeg is.

En als ook de laatste fles die we ergens nog hadden liggen op is, gaan we midden in de nacht nog wat bier halen om te vieren dat we nog leven. En dan drinken we en dansen en draaien er nog een. En dat is niet alleen muziek.

Hier worden we verliefd, en vallen we in slaap en slapen en dromen en dromen en slapen en slapen en dromen. Hier schijnt de ochtendzon harder dan een kanonschot. En dan staan we in de vroege middag op en draaien een lui liedje.

Dit zijn de nummers die ik daarover heb geschreven, maar nog nooit heb laten horen. Misschien kan je een keer langskomen en er naar luisteren. En als ik er niet ben dan kan je gewoon binnenkomen, want de muziek staat altijd aan.

Acquoy

Acquoy is een psychedelisch powertrio dat het voor elkaar krijgt, om je volledig te laten spacen en je uit volle borst mee te laten zingen in één concert. Geïnspireerd door Jimi Hendrix, Herman Brood en The Rolling Stones spelen ze muziek die zowel catchy als authentiek is. Met harde gitaarsolo's, een ouderwets vieze sound en een enorme lading energie zijn deze Haagse gasten van plan de elke tent op z'n kop te zetten.

 

Morgen gaan we het live meemaken - maar hier is hij alvast: het eerste album van House of Hangover. Check eerst of de buren thuis zijn en als je hem in de auto draait: pas op voor verkeersboetes! Rock on...
 
https://www.youtube.com/playlist?list=PLOxNtotYvtnfVDgxHIv0oQejDc-aCE1cj
 
 


vvk €5,- deur €7,-

Ga naar het Facebook event!
za
6 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €15,- (vvk)
di
1 sep
Aanvang: 18:30 Entree: vvk €17,50 deur €20,-
za
3 okt
Aanvang: 19:00 Entree: n.t.b.
vr
6 nov
Aanvang: 19:00 Entree: €vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief