Inside Electron + Left In Suspence
vrijdag 17 januari
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

Op 17 januari 2020 is het tijd voor een ware dubbelklapper in het Musicon. De Haagse band Inside Electron komt samen met Left In Suspense naar De Soestdijksekade, om hier voor een onvergetelijke avond te zorgen. Verwacht Rock in alle soorten en maten!
(€5 ENTREE)

Inside Electron bracht eind 2019 hun debuut-EP 'Favourite Dream' uit. De band nam deze EP afgelopen zomer in IJland Studio op met Remko Schouten, de producer van onder andere Canshaker Pi en Bull. 'Fate Of Fantasies' werd al gedraaid op onder KINK en nu is het ook tijd om het nieuwe werk live ten gehoren te brengen. Tijdens deze tour die begint op ESNS in Groningen, komt de band nog altijd graag thuis in Den Haag!

Left In Suspense is een jonge en alternatieve rockband uit Rotterdam. Met invloeden van bands als Paramore en Twenty One Pilots, brengt ieder bandlid een eigen smaakje mee. Het Rotterdamse drietal speelde eerder al op festivals als Metropolis en Opperdepop, waar ze mochten openen voor o.a The Golden Earring en Waylon. Left In Suspense steekt liefde en passie in de muziek die ze maken en zullen dit ook live op jou over willen brengen.

Ga naar het Facebook event!
za
6 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €15,- (vvk)
di
1 sep
Aanvang: 18:30 Entree: vvk €17,50 deur €20,-
za
3 okt
Aanvang: 19:00 Entree: n.t.b.
vr
6 nov
Aanvang: 19:00 Entree: €vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief