Neviah, Indicolite + Shaking Haze
zaterdag 4 januari
Aanvang: 20:00 Entree: €5,-

NEVIAH

De sound van NEVIAH is nieuw en intrigerend. Ondanks de sterke basis in metal en hardrock, is NEVIAH iets wat je nog niet eerder gehoord hebt. Beukende gitaarriffs en duivelse metal-screams worden afgewisseld met intieme zang en weelderige elektronische soundscapes. In oktober kwam de eerste EP GHOST IN THE MACHINE uit, en een tweede EP zit al in de pijpleiding. Live draait alles om energie en dynamiek. NEVIAH neemt je mee naar hoge pieken en diepe dalen, maar is bovenal gewoon een feestje. Een show van NEVIAH zal je gegarandeerd nog lang bijblijven.

Media: - EP-review Never Mind The Hype: https://nmth.nl/bruut-nationaal-product-oktober/ - Interview Omroep Vlaardingen (Headbangers Mania 12-11-2019): https:// www.omroepvlaardingen.nl/radio-gemist/2019/11/12/

Releases: - Alle Streamingdiensten: https://album.link/i/1483112459

Spotify: https://open.spotify.com/album/5wB9nmlNKcpina3TBUwJvm?si=kTNwp39Sw2q8IYpR4FxIg

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCUPrQFVf6FnStZmfo4fycmw/featured
Contact/socials: -
Facebook: https://www.facebook.com/neviahofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/neviahofficial/?hl=nl

INDICOLITE

Laat je door INDICOLITE meenemen naar een wereld vol power vocalen, catchy riffs en massieve ritmes! Mysterieus maar ook heavy -ze zullen je verassen!
In 2015 startte de band als school project in Limburg (NL). Tijdens het schrijven van hun muziek -geïnspireerd door bands als Tool, Alter Bridge, Halestorm en Evanescence- creëerden ze een geheel unieke sound. Met Sharyné als front, versterkt door de mannen, ben je verzekerd van een geweldige show!
Deze hechte groep heeft in 2018 hun debut EP ‘INSANITY’ gereleased.
https://www.facebook.com/INDICOLITEband/
https://www.indicoliteband.com/?fbclid=IwAR2vAnAFDPjWT-FJZMpTt5gBGfufHhIDf3uJvBKDiy9anhNjsqXJs8WP3UU
https://www.youtube.com/watch?v=VcHEWS0VGbk

SHAKING HAZE

Shaking Haze is een Rotterdamse stoner rock/doom metal band ontstaan uit jonge, ervaren muzikanten die sinds het ontstaan van de band elkaar niet meer hebben losgelaten.
De ronkende basgitaar en beukende drums worden gecombineerd met scheurende gitaren en rauwe vocalen. De lompe, melodieuze Shaking Haze-sound die zo ontstaat doet denken aan Alice in Chains, Black Sabbath, Tool en Down. De nummers die Shaking Haze schrijft variëren van langzame, bulderende riffs tot uptempo beukwerk en van hevig vervormde gitaren tot melancholische clean gedeelten. Shaking Haze is dus niet voor één gat te vangen. Afgelopen jaren heeft Shaking Haze veel ervaring opgedaan met diverse optredens, een live CD-opname en twee live uitzendingen op de radio in een akoestische setting. “Het nummer Drones laat je even je ogen sluiten en voert je mee naar een alternatieve club in Shoreditch, London. De sound is slepend, mysterieus en een tikkeltje donker.” – Capsloc. Wat je dus kan verwachten van Shaking Haze? Beukwerk, melodie, variatie en tempoverschillen.
Links
Facebook - https://nl-nl.facebook.com/ShakingHaze
SoundCloud - https://soundcloud.com/shaking-haze
Twitter - https://twitter.com/shakinghaze

Ga naar het Facebook event!
za
6 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €15,- (vvk)
di
1 sep
Aanvang: 18:30 Entree: vvk €17,50 deur €20,-
za
3 okt
Aanvang: 19:00 Entree: n.t.b.
vr
6 nov
Aanvang: 19:00 Entree: €vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief