The Depression Club, Lilith, Power Switch en Operation Hurricane
zaterdag 31 augustus
Aanvang: 20:00 Entree: €3,-

Een hele gevarieerde avond met vier uitstekende bands. The Depression Club (foto) was op 1 juni j.l. nog te bewonderen op Kaderock. Vier topbands voor slechts 3 euro entree

Operation Hurricane

Een jong en high energy rocktrio uit Haarlem. De band is ontstaan uit een gedeelde passie voor alle soorten rockmuziek, waardoor de songs doordrenkt zijn met invloeden uit de classic rock/grunge en moderne rock. Met een hoge dosis energie, grungy vocalen, een ritmesectie die staat als een huis en ijzersterk gitaarwerk doen ze het stormen op het podium.

Power Switch

EEN 4 KOPPIG ENSEMBLE DIE DE MUZIKALE SCENE
BESTORMT MET HIGH VOLTAGE METAL!
Uit de diepste krochten van een stoffige kelder in Leiden komt Power Switch tevoorschijn om het licht van de oude rock-goden weer te doen branden. Geïnspireerd door bands als Judas Priest, Iron Maiden, Motörhead, en Black Sabbath zet de band de oude sound neer in een gloednieuw leren jasje.

Werkend aan hun eerste paar singles is de band klaar om de muzikale scene te bestormen! Power Switch speelt op standje 11 met schreeuwende gitaarsolo’s, dreunende drumpartijen en basloopjes waar je spontaan van gaat headbangen.

Beleef een van hun shows en kom erachter hoe het voelt als de power switch aanstaat!

Lilith

Drie eigenzinnige meiden met een gezonde dosis punkattitude en een rugzak vol muziekachtergronden. Tessa begon al bijna tien jaar geleden met het schrijven van liedjes op haar kamer, Inge studeert momenteel aan de Metal Factory in Eindhoven en Maaike studeert dit jaar af aan de Herman Brood Academie in Utrecht.
Samen vormen zij de band Lilith. Een band die geïnspireerd wordt door de riot-grrrlmovement uit de jaren 90, maar niet bang is voor een goede popformule. De nummers zijn catchy, hard en melodieus. Zelf beschrijven zij hun stijl als de liefdesbaby uit de lesbische relatie tussen Brody Dalle en Taylor Swift. ‘Good girls swallow, bad girls spit’ is hun motto dat nu wordt vereeuwigd in een tweetal EP’s. Good Girls Swallow kwam afgelopen april uit en is op Spotify te beluisteren. Voor Bad Girls Spit zul je tot maart 2019 moeten wachten. Maar niet getreurd, ondertussen speelt Lilith regelmatig shows in de buurt, dus houd de Facebookpagina in de gaten wanneer ze eens bij jou in de buurt langskomen!
https://open.spotify.com/artist/34Cf3tU4yRcp2QBw0U1Nz1

The Depression Club

The Depression Club is de afstudeerband van de man die niet lang op één plek blijft hangen; Gijs Schouten. Na Seed of Ayawaska en diverse andere projecten, gaat de zanger nu voor hard, groots, meeslepend en bovenal alles verwoestend.

Met debuutsingle ‘You Are’ wist de psychedelische rockband hun spot voor Popronde 2019 te bemachtigen. Tweede single ‘What Were You Saying?’ volgt de duistere lijn van rammende gitaarriffs en een bombastische zang gehuld in een pakkende melodie.

Op de Facebookpagina verloste de theatrale formatie de fans uit hun lijden; ‘Lieve Leden van The Depression Club. Het lange wachten is eindelijk voorbij.’ We hopen hiermee dat de lijdensweg naar de eerste plaat korter zal zijn.

 

 

Ga naar het Facebook event!
zo
17 nov
Aanvang: 17:00 Entree: vvk €12,- deur €14,-
vr
22 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
za
23 nov
Aanvang: 18:00 Entree: €1,-
zo
24 nov
Aanvang: 13:00 Entree: Gratis
zo
24 nov
Aanvang: 19:00 Entree: Gratis
di
26 nov
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
za
30 nov
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-
zo
1 dec
Aanvang: 18:00 Entree: €8,-
wo
4 dec
Aanvang: 21:00 Entree: Gratis
do
12 dec
Aanvang: 20:00 Entree: vvk €15,- deur €17,-

Inschrijven nieuwsbrief