Triple S (Step Aside, Silver Lining, Sunny Rays)
vrijdag 20 september
Aanvang: 19:30 Entree: €3,-

Step Aside

Step Aside is de veelbelovende beginnende pop/funk band uit Den Haag! Met een overdosis positieve energie, zorgen ze ervoor dat iedereen op de dansvloer staat te swingen. Je kan eigennummers en covers van artiesten zoals Bruno Mars, Stevie wonder en Prince verwachten. Tijdens het spelen creëert de band een vibe die het publiek omverblaast. DUS step aside ;-) voor Emma (drums), Dewi (gitaar), Melanie (bas), Masay (toetsen) en Anneroos (zang).

 

Silver Lining

Silver Lining is een keiharde bluesrock band van Haagse bodem (en een beetje uit Leiden). Zangeres Dana Qadri valt op door haar heerlijke rauwe vocals en intrigerende performance. De smaakvolle twee gitaristen Babo Amin en Sten van Brummelen wisselen lead en rhythm af en begeleiden haar hiermee samen met de bas van Thomas Gelling en de drums van Emma Groen van subtiele momenten naar energieke hoogtepunten. De band speelt covers van o.a. Paolo Nutini, Joe Bonamassa en Jimi Hendrix, maar daarnaast hebben ze ook eigen materiaal waarin ze experimenteren met het bluesgenre. Ze spelen veel gigs in Den Haag waaronder afgelopen edities van Winterfest en Kaderock waar ze dikke shows neerzetten.

 

Sunny Rays

Sunny Rays is een opkomende reggae/ska band uit Den Haag.

Met hun diepe teksten en lekkere warme sound brengen ze overal waar ze komen goeie vibes en weten ze op een positieve manier het publiek goed te raken!

Met Ramon Potter als tekstdichter ondersteund door de warme zachte stem van Jana Huijgen en de muzikaliteit van Thomas Gelling die wisselt tussen bas, gitaar en percussie en met af en toe ritmische ondersteuning van Emma Groen op drums zijn ze een band die je zeker in de gaten moet houden!

 

Ga naar het Facebook event!
za
6 jun
Aanvang: 21:00 Entree: €15,- (vvk)
di
1 sep
Aanvang: 18:30 Entree: vvk €17,50 deur €20,-
za
3 okt
Aanvang: 19:00 Entree: n.t.b.
vr
6 nov
Aanvang: 19:00 Entree: €vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief