CANCELLED FOR NOW | ZZ POP + Kleibeuker
zaterdag 21 maart
Aanvang: 21:00 Entree: €5,-

 

DIT OPTREDEN KAN HELAAS NIET DOORGAAN VANWEGE DE HUIDIGE CORONAVIRUS MAATREGELEN


ZZ POP


Eind jaren zeventig, begin jaren tachtig: het waren de hoogtijdagen van de band ZZ Top. Maar ook die van het WDR programma Rockpalast. Zij nodigden het trio uit, dat sinds jaar en dag successen vierde in de Verenigde Staten. In de nacht van 19 op 20 april 1980 gaf de band zijn legendarische optreden in de Grugahalle van Essen. De oversteek van ZZ Top naar Europa.

ZZ POP bestaat als een tribute aan hun optreden van die nacht. Aan het vuur waarmee slechts drie mannen zo een compleet en energiek optreden konden neerzetten. Aan het ogenschijnlijke gemak, waarmee een hartstochtelijk bluesrock-repertoire werd vertolkt. Zonder computers. Zonder MTV crap.

ZZ POP doet geen baarden. Geen gekopieerde gimmicks. Maar doet een hommage met hart, ziel, en passie. Als een tribute, aan that little ole' band from Texas. En dat doen we verdomde goed, en stevig.

 

KLEIBEUKER

Wanneer de Leidse gitaargod Stinos 50 wordt viert hij dit groots met een feest waar diverse bands waar hij in speelde/ speelt optreden. Hoogtepunt van de avond is het optreden van Sawney Beane, de band die hij 30 jaar daarvoor begon met Bacho en Eric.

De laatste 2, euforisch geworden door het succes en o.i.v. een flinke midlifecrisis verlaten hun gezin en overtuigen Stinos om met drummer JP weer een band te beginnen.

Hoewel de symphonische jazzrock lonkt wordt toch besloten om onder de naam Kleibeuker voor de rauwe eenvoud en passie van punkrock te gaan zoals die in de jaren '70 gespeeld werd (tenslotte: Born to lose van Johnny Thunders zat toch al in het repertoire).

Na een intensieve periode van oefenen zijn de mannen van Kleibeuker inmiddels klaar voor het grote werk. Dwz. in een uurtje raggen zij er een set doorheen in uw cafe, concertzaal of Rotaryclub met nummers van grootheden als the Pistols, Ramones en the Stooges maar ook van lokale legendes als Ivy Green en Sawney Beane.

 

Ga naar het Facebook event!
wo
8 apr
Aanvang: 20:00 Entree: €10,- geen voorverkoop
za
11 apr
Aanvang: 15:00 Entree: vvk €12,50 deur €15,-
za
25 apr
Aanvang: 20:00 Entree: €25,-
za
2 mei
Aanvang: 15:00 Entree: €10,-
vr
15 mei
Aanvang: 19:00 Entree: €15,- combiticket
za
16 mei
Aanvang: 12:00 Entree: €15,- combiticket
di
1 sep
Aanvang: 18:30 Entree: vvk €17,50 deur €20,-
za
3 okt
Aanvang: 19:00 Entree: n.t.b.
vr
6 nov
Aanvang: 19:00 Entree: €vvk €12,50 deur €15,-

Inschrijven nieuwsbrief